Ansiktsbehandlingar

LITEN ANSIKTSBEHANDLING

Tid: ca 30 min

Rengöring, hudanalys, peeling, vitaminmask och skön ansiktsmassage som avslutas med fukt- och ögonkräm.

Pris:

36 €

ANSIKTSBEHANDLING

DUO

Tid: ca 75 min

I denna behandling får du tillsammans med en vän njuta av en härligt avslappnande ansiktsbehandling. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring och vårdande ansiktsmask. Avslutas med ansiktsmassage och fuktkräm. Under behandlingen ligger ni båda skönt nerbäddade och behandlas växelvis. Behandlingen anpassas efter er hud och era önskemål.

Pris:

58 € /person

AHA-LYSTER

Tid: ca 20 min

Den här behandlingen förbättrar lyster och hudstruktur.

 

AHA stimulerar nyproduktionen av kollagen, förbättrar hudens spänst och smidighet, hjälper huden att binda fukt och kan bleka pigmentfläckar.

 

Passar även bra att göra som 5 gångers kur för 175 €.

Pris:

40 €

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

Tid: ca 50 min

Rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring och vårdande ansiktsmask. Avslutas med ansiktsmassage och fuktkräm. Behandlingen anpassas efter din hud och dina önskemål.

Pris:

68 €

CHOKLADDRÖM

Tid: ca 45 min

I den här behandlingen får du njuta av ljuvligt chokladdoftande produkter från Chokladserien. Rengöring, peeling, ansiktsmask, fuktkräm och massage med varm chokladolja.

Pris:

60 €

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

LYX

Tid: ca 75 min

Vi börjar med en avslappnande ryggmassage och fortsätter sedan med rengöring, hudanalys, peeling, varma handdukar, porrengöring och vårdande ansiktsmask. Avslutas med fuktkräm, nack-, dekolletage- ansikts- och huvudmassage.

Pris:

80 €

FUKTBOOST

Tid: ca 60 min

En intensiv fuktbehandling där det ingår rengöring, varma handdukar, ultraljudspeeling och peel-off mask som fräschar upp och tillför massor av fukt. Avslutas med inslussning av vitaminkick och föryngrande ansiktsmassage.

Pris:

72 €

+358 (0)457 345 66 54

Askuddsvägen 28, 22100, MARIEHAMN

©2019 Ren Harmoni Naturkosmetik