Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling

LITEN ANSIKTSBEHANDLING

Tid: ca 30 min

Rengöring, hudanalys, peeling, vårdande 

mask och skön ansiktsmassage som avslutas med fukt- och ögonkräm.

Pris:

36 €

Ansiktsbehandling

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

LYX

Tid: ca 75 min

Vi börjar med en avslappnande ryggmassage och fortsätter sedan med rengöring, hudanalys, peeling, varma handdukar, porrengöring och vårdande ansiktsmask. Avslutas med fuktkräm, nack-, dekolletage- ansikts- och huvudmassage.

Pris:

80 €

Ansiktsbehandling

FUKTBOOST

Tid: ca 60 min

En intensiv fuktbehandling där det ingår rengöring, varma handdukar, ultraljudspeeling och peel-off mask som fräschar upp och tillför massor av fukt. Avslutas med inslussning av vitaminkick och föryngrande ansiktsmassage.

Pris:

72 €

Ansiktsbehandling

ANSIKTSKUR MED RYGGMASSAGE

Tid: ca 40 min

Massage av rygg och nacke som följs av en ansiktskur med rengöring, enzympeeling och vitaminmask som slussas in med en skön ansiktsmassage.

Pris:

48 €

Ansiktsbehandling

ANSIKTSBEHANDLING

DUO

Tid: ca 75 min

I denna behandling får du tillsammans med en vän njuta av en härligt avslappnande ansiktsbehandling. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring och vårdande ansiktsmask. Avslutas med ansiktsmassage och fuktkräm. Under behandlingen ligger ni båda skönt nerbäddade och behandlas växelvis. Behandlingen anpassas efter er hud och era önskemål.

Pris:

58 € /person

AHA-LYSTER

Tid: ca 20 min

Den här behandlingen förbättrar lyster och hudstruktur.

 

AHA stimulerar nyproduktionen av kollagen, förbättrar hudens spänst och smidighet, hjälper huden att binda fukt och kan bleka pigmentfläckar.

 

Passar även bra att göra som 5 gångers kur för 175 €.

Pris:

40 €

Ansiktsbehandling

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

Tid: ca 50 min

Rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring och vårdande ansiktsmask. Avslutas med ansiktsmassage och fuktkräm. Behandlingen anpassas efter din hud och dina önskemål.

Pris:

68 €

CHOKLADDRÖM

Tid: ca 45 min

I den här behandlingen får du njuta av ljuvligt chokladdoftande produkter från Chokladserien. Rengöring, peeling, ansiktsmask, fuktkräm och massage med varm chokladolja.

Pris:

60 €

Facial Booster Plus Signaturbehandling

Tid: ca 60min

En boostande behandling med Facial Booster Serum Plus som stärker upp huden, gör den mindre känslig och tillför massor av fukt.

I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling, varma handdukar, porrengöring med AHA, inslussning av Facial Booster serum och Organic Cotton Mask. Under tiden masken verkar får du en skön massage av dekolletage, nacke, axlar, öron och huvud. Behandlingen avslutas med vårdande ansiktskräm, ögonkräm och ansiktsmassage.

Pris:

82 €